Wachtlijst:
Hét Google Analytics 4 dashboard voor bedrijven

Google Analytics 4 Dashboard

Voor bedrijfseigenaren, agencies en VA’s.

Het GA4 voor bedrijven dashboard geeft je in één oogopslag inzicht in alle websitestatistieken. Geen eindeloos geklik meer in GA4.

Als je je nu inschrijft ontvang je een flinke early bird korting als je het dashboard uiteindelijk aanschaft.

Verwachte lancering: juli/augustus 2024

Na inschrijving ontvang je enkel mails rondom de livegang van het GA4 voor Bedrijven dashboard en jouw Early Bird korting.

Al jouw website cijfers in één overzicht

Herbruikbaar voor al je klanten

Geen Technische Kennis Nodig

Visueel Aantrekkelijk Design

Zonder GA4 Dashboard

Geen inzicht in je websitestatistieken

Eindeloos geklik in Google Analytics

Handmatige rapportages voor je klanten maken

Sturen op onderbuikgevoel

Met GA4 Dashboard 

Alle websitestatistieken in één oogopslag inzichtelijk

Precies weten hoe jouw website ervoor staat

Geen gezoek meer in Google Analytics

Sturen op cijfers wordt leuk en makkelijk

Masterclass Omzetdoel

Het kennen van je cijfers is de basis van succes

Uitstekend
Gebaseerd op 14 recensies
Petra van den Ende
Petra van den Ende
29 Februari 2024
Super duidelijk dashboard. Hiermee heb je gedetailleerd overzicht en dus grip op je cijfers in Moneybird.
Shelley Barendregt
Shelley Barendregt
23 Februari 2024
Lara maakt het je bedrijf makkelijker om te sturen op data en feiten, waardoor je tijd bespaart en meer resultaat uit je efforts haalt. Ze heeft een waardevolle masterclass gegeven aan mijn klanten, waardoor zij allemaal aan de slag kunnen met het verder groeien vanuit hun cijfers. Super interessant en een must-know voor iedere ondernemer!
Marlies Doeve
Marlies Doeve
30 Januari 2024
Het Moneybird Dashboard is een hele fijne omgeving om in een oogopslag de financiële stand van zaken in te zien. Bovendien is de communicatie met Lara erg snel en goed.
Gerdine Letov
Gerdine Letov
29 Januari 2024
Ik zat al een tijdje te puzzelen met de data van mijn klanten. Ik ben SEO-specialist, maar het lukte maar niet om de cijfers uit Analytics en Search Console in een mooi & overzichtelijk dashboard te krijgen. Lara werd mij aanbevolen en ze heeft precies het dashboard gemaakt waar ik naar op zoek was. Helder, overzichtelijk, mooi in mijn huisstijl en ik kan makkelijk switchen tussen verschillende klanten. Top! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Heb haar Moneybird Dashboard ook meteen gekocht.
Bo Epke
Bo Epke
17 Januari 2024
Het dashboard biedt een gestroomlijnde ervaring met een gelikt uiterlijk. De automatische berekening van inkomstenbelasting is een fantastische toevoeging, wat tijd bespaart en nauwkeurigheid bevordert. Zowel voor mij als mijn klanten biedt het waardevol inzicht en maakt het gebruik aangenaam.
Matthijs van der Meulen
Matthijs van der Meulen
16 Januari 2024
Heb het Moneybird Dashboard van DataLover mogen testen. Hoewel mijn boekhouding niet heel complex is en mijn inkomsten eigenlijk elk jaar voor een groot deel bij dezelfde opdrachtgevers / projecten vandaan komt, merk ik dat ik zo'n visueel dashboard toch wel heel erg prettig vind. Het dashboard is erg overzichtelijk ingedeeld en alle functies zijn makkelijk te vinden, het wijst zichzelf! Gebruik Moneybird al jaren met veel plezier, met deze tool wordt dat plezier alleen nog maar groter.
Marlouke Rambaldo (Marlouke)
Marlouke Rambaldo (Marlouke)
14 Januari 2024
Lara heeft mij benaderd om met mijn kennis en ervaring als Moneybird Expert haar Moneybird Dashbord te beoordelen. Na een aantal keer contact en aanpassingen is het echt een goede meerwaarde voor ondernemers die het lastig vinden om hun administratie in Moneybird te begrijpen. Wil je meer grip op je cijfers, dan raad ik het zeker aan.
Esmée Lifestyle
Esmée Lifestyle
14 November 2023
Heel erg blij met het GA4 dashboard voor bloggers van DataLover! Ik heb hem ingesteld als startpagina en daarmee direct een heel compact overzicht van mijn actuele cijfers. Veel beter dan zoeken in Google Analytics naar de juiste gegevens.
Rimke de Groot
Rimke de Groot
2 November 2023
Ik heb bij DataLover het Google Analytics Dashboard aangeschaft en ik vind het echt een verademing. Sinds Google Analytics 4 er is, vond ik het lastig om nog de juiste gegevens uit Analytics te halen. Dankzij het Dashboard heb ik het overzicht weer terug en weet ik weer wat er op mijn website goed werkt en waar ik nog kan verbeteren/optimaliseren. Rimke van Ik help jou online
Martine Laros
Martine Laros
2 November 2023
Heel blij met het GA4 voor Bloggers Dashboard! In 1 opslag alle informatie die ik wil. En het werkt gewoon heel eenvoudig; aanrader!